top of page

VÅR PERSONAL

Pakviskliniken/Maria Pakvis

MARIA PAKVIS

Delägare Relaxpunkten

Maria är grundare av Pakvis Hälsocenter och äger numera Relaxpunkten tillsammans med Victor. Hon har det övergripande ansvaret för administration och ekonomi.

Arneweb.jpg

ARNE SUNDVALL

Certifierad Massageterapeut

Arne är certifierad Massageterapeut med över 6 års erfarenhet. Han är blind och har utvecklat en förmåga att känna sig fram och hittar lätt dina problemområden. Hos Arne kan du känna dig trygg och avslappnad även om du har delar av din kropp som du skäms för. Han kan ju inte se dig :-)  

certifierad-mass.png
Sofiaweb.gif

SOFIA LJUNG

Certifierad Massageterapeut

Muskler är häftiga! Sofia tycker att det är superkul att behandla och lossa på spänningar men även att ge en skön avslappnaden massage. Den här sköna tjejen från Åland är glad, trevlig och sprider lugn och trygghet omkring sig. 

certifierad-mass.png
Victorweb.jpg

VICTOR NEWBOLD

Delägare Relaxpunkten

Medicinsk Massageterapeut

Victor äger Relaxpunkten tillsammans med Maria och ansvarar för den dagliga driften av kliniken.

Han tycker att det är underbart att arbeta med människor och få dem att må bra. Han hittar dina problemområden och gillar att lösa upp muskelknutor. Dessutom är han både trevlig och professionell.

certifierad-mass.png
Oksanaweb.jpg

OKSANA RUSNAK

Certifierad Massageterapeut

Oksana drev sin egen massageklinik i Ukraina men nu har vi turen att ha henne i Sverige! Hon är fantastiskt duktig och älskar muskler och att massera! När hon inte masserar studerar hon svenska så ofta som hon hinner. Oksana sprider glädje och har alltid glimten i ögat. 

CarolineLweb.gif

CAROLINE LÜBCKE

Zonterapeut

Caroline har en passion för att behandla hela kroppen via fötterna! Med hjälp av strykningar, stretchningar och olika massagegrepp på fotryggen och fotsulan stimuleras kroppens olika organsystem. En behandling med zonterapi ska hjälpa kroppen att hitta en bra inre balans och aktivera kroppens självläkande krafter.

bottom of page