top of page
Keyboard and Mouse

VARFÖR VÄLJA RELAXPUNKTEN?

Vi bryr oss verkligen om din personals hälsa!

Här är några goda skäl för dig att välja Relaxpunkten

 till att ta hand om din personal:  

Pakviskliniken/utsida av byggnaden

01

Vi ligger centralt - 400 meter från centralstationen

Med en busshållplats direkt utanför ytterdörren kan du inte direkt påstå att den är svårtillgänglig. 400 meter gångavstånd från tågstationen, även om du är på väg hem från jobbet, är det verkligen nära. 

Parkering har vi tyvärr ingen egen, men det går fint att parkera på Storgatan eller på närliggande gator samt vid konserthuset.

Vår klinik har tre behandlingsrum. Att ha en fysisk plats innebär att dina anställda kan boka behandling före eller efter arbetstid, på lunchen och på helger.

Vi steriliserar efter varje patient och alla sängkläder byts ut. Vi ser till att dina anställda är så trygga som möjligt här hos oss på Relaxpunkten. 

Vi har en toalett och dusch tillgänglig för de som vill tvätta sig efter behandling.

Massage med olja - bild

02

Vi kommer till er eller ni till oss
- utan extra kostnad

Istället för att behöva ställa i ordning ett massagerum på arbetsplatsen och ha det enda alternativet att någon kommer till dig och din personal har vi vår egen klinik 400 meter från centralstationen.

Men om du föredrar att en av våra terapeuter kommer till er en viss dag är priset detsamma. Då behöver vi  bara ett rum och plats för massagebänken samt tillbehör. Sedan är vi redo att stå till tjänst för er personal hela dagen.

03

Du får det bästa av det bästa! - läs mer om oss

Alla våra terapeuter är välutbildade. Vi är försäkrade via Kroppsterapeuternas  yrkesförbund. Massörerna är certifierade via branschrådet för svensk massage. Vi erbjuder många tjänster här på Relaxpunkten och vi har en passion för att hjälpa människor att må bra!

Fysioterapeut undersökning
Kontrakt bild

04

Ingen bindande period för kontrakt - vi tror att vår kvalitet gör att du vill ha mer

På grund av pandemin förstår vi att företag inte törs göra långsiktiga åtaganden med finansiering för massage av personalen. Därför är du inte bunden till ett årslångt avtal med oss. Ge oss bara en månads varsel om du vill avsluta ditt avtal med oss - så enkelt är det!

05

Vår klinik behandlar hela personen - snarare än att behandla symtomen hjälper vi till att behandla orsaken

På Relaxpunkten har vi har en helhetsintegrerad syn. Vi ser din anställde som en hel person, ande, kropp och själ. Vi respekterar också hur olika metoder uppnår olika resultat. På kliniken arbetar våra terapeuter tillsammans och hänvisar klienter till varandra om vi tror att en annan terapeut kan uppnå bättre resultat eller har bättre personkemi med en kund. Naturligtvis har vi tystnadsplikt och diskuterar bara information om klienter med varandra om klienten gett sitt medgivande.

Bild på mamma och son
bottom of page